Све категорије
Вести

Почетна> Вести

Компанија је учествовала на Кантоналном сајму 1. маја 2023. године и дочекује пријатеље из целог света да посете и размене идеје

Време објављивања: 2023-04-26 views: 41

Наша компанија ће учествовати на изложби чарапа на Кантонском сајму од 1. маја до 5. маја 2023. године. Број нашег штанда је 3.2Л22, Поздрављамо пријатеље из цијелог свијета да дођу и размијене идеје и сарађују.

Кантонски сајам је једна од најважнијих трговинских изложби у Кини, која пружа могућности глобалним предузећима да прикажу своје производе и услуге и промовишу развој међународне трговине. Наша компанија се увек придржавала концепта „купац на првом месту, квалитет на првом месту“ и посвећена је пружању висококвалитетних производа и услуга глобалним купцима.

На овој изложби ћемо представити наше најновије производе и услуге чарапа, укључујући и дечије чарапе, спортске чарапе, мушке и женске чарапе, топле чарапе и још много тога. Такође ћемо успоставити интерактивно искуство како бисмо помогли купцима да боље разумеју наше производе и услуге, чиме ћемо ојачати њихово поверење и задовољство према нама.

Верујемо да ћемо кроз ову изложбу ојачати комуникацију и сарадњу са пријатељима из целог света, проширити наше међународно тржиште и унапредити глобалну конкурентност наше компаније. Искрено позивамо пријатеље из свих земаља да посете и размене идеје, како бисмо заједнички промовисали развој међународне трговине.